Miss MTB - Diane van der Sander

Ik ben Diane aka MissMTB en ik woon in het mooie ‘s-Hertogenbosch. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als marketing communicatie specialist bij een internationaal bedrijf in Veghel. In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten om een rondje hard te lopen, maar liever nog stap ik op de mountainbike.

Ik ben ooit begonnen met racefietsen, maar mede door mijn vriend René ben ik behoorlijk besmet geraakt met het mountainbikevirus en is mijn racefiets inmiddels aan het verstoffen. Waar ik in het begin nog voornamelijk hard door het bos crosste op mijn carbon hardtail (ik was een typische boswielrenner), zoek ik nu bij voorkeur vette trails in het buitenland op om daar met mijn full suspension lekker naar beneden te knallen. Ondertussen probeer ik ook aan mijn MTB skills te werken om nog uitdagender trails te kunnen rijden.

Een aantal jaar terug ben ik de blog missmtb.com begonnen om mijn mountainbike avonturen in woord en beeld te delen om hopelijk hiermee andere (beginnende) bikers te inspireren.

MISSMTB

Mountainbiken met een smile :-)

Volg Miss MTB op haar kanalen:

Instagram: https://www.instagram.com/miss.mtb/

Facebook: https://www.facebook.com/missmtbsmile

Website: https://missmtb.com/