• MTBBAAS

MTBBaas Review - Decathlon Camelback

Bijgewerkt: 24 jul 2020

Vandaag schrijven wij een review over een van de camelbacks van Decathlon. Een camelback is een fietsrugzak met waterzak voor de echte MTBBaas, wat het mogelijk maakt om tijdens het fietsen te drinken in plaats van steeds weer die bidon te pakken.


Een aantal weken geleden moest ik er toch echt aan geloven. Het werd tijd om afscheid te nemen van een aantal van mijn bidons die ik op mijn MTB en in mijn rugzak meesleurde op de warme en intensievere zomerdagen. Al mijn MTB buddies maakte hier al gebruik van en ik was eigenlijk de enige die tijdens een intensieve singletrack niet even kon drinken.


Dus ben ik opzoek gegaan naar een handige en betaalbare fietsrugzak met waterzak. Ik heb gekozen voor Fietsrugzak met 2L waterzak ST 520 zwart 6 L Rockrider van de Decathlon.

Bekijk hem hier op de website van DecathlonDe tas is van redelijk materialen gemaakt en blijft goed op je rug zitten en is makkelijk instelbaar. De tas oogt subtiel en bevat veel opbergmogelijkheden. Ik heb de tas dan ook gevuld met een EHBO tasje, fietspompje, bandenplakset en de benodigde inbussleutels. Daarnaast is er zelfs nog ruimte om een Big Mac mee te nemen! 😜 Zelf dan voelt de tas nog perfect en stevig aan op je lichaam.

De bijgeleverde drinkzak is van stevig plastic, lekt niet en de drinktube is perfect in gebruik en makkelijk vast te maken.


TIP: Mocht je het gevoel hebben dat het water in je drinkzak op de warme dagen in temperatuur toeneemt, gooi er thuis wat ijsblokjes uit de vriezer in. Koud water voor de gehele rit gegarandeerd!

67 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven