• MTBBAAS

MTBBaas review - Futurum Proformance Base Layer Extra Cool White

Aangezien ik tijdens het mountainbiken altijd als een "Jecko" (zoals wij dat zo mooi noemen) door het bos ga, komt het vaak voor dat ik lekker loop te zweten. Ik vind dit geen enkel probleem en laat ik mijn lichaam dan ook lekker transpireren als ik als een kanon door het bos ga. Echter op de wisselvallige dagen in Nederland (en ja daar hebben we er veel van) is het niet altijd even prettig als het zweet zich centreert op bepaalde plekken. Helemaal niet als de wind toeneemt en je ook nog is in de schaduw blijkt te fietsen.


Ik ben dus op zoek gegaan naar een passend oplossing in de vorm van een onder shirt die ik kan dragen tijdens het mountainbiken. Na wat research op het internet heb ik besloten Base Layer Extra Cool White van Futurum Shop te bestellen.


Excuses voor de onderstaande productfoto met racefiets ipv een mountainbike ;)


Even wat coole specificaties hieronder

Naam: Futurum Proformance Base Layer Extra Cool White

Maten: (S/M) (L/XL) (XXL/XXXL) Prijs: € 27,99 Materiaal: 67% Polyamide, 33% Polypropyleen Productie: Rondgebreid

Link: https://www.futurumshop.nl/futurum-proformance-base-layer-extra-cool-white.phtml


De bezorging van Futurum Shop

Ja dat hebben die gasten van Futurum shop goed geregeld, na de bestelling werd het pakketje binnen een dag door een super snelle fiets koerier afgeleverd. Helemaal top, helemaal duurzaam, fijn!


Pasvorm

Toen ik het shirt uit de verpakking haalde dacht ik in eerste instantie hoe ga ik hierin komen? Het shirt lijk in eerst instantie wat strak maar nadat ik hem had aan getrokken zat die eigenlijk gelijk perfect. Het shirt bestaat uit een fijne zachte stof en is lichtelijk doorschijnend.


Werking

Man man man, die die MTBbazen waarmee ik fiets waren onder de indruk van mijn prestaties met dit shirt. Het shirt zorgt namelijk voor een goede gelijkmatige vochtopname wat ik als zeer prettig heb ervaren. Dit was dan ook de de reden waarom ik opzoek was gegaan naar een dergelijk shirt.


Conclusie

Het is een prima onder shirt, die voldoet aan mijn eerste verwachtingen. De vochtopname is goed en wordt prettig afgevoerd. Verder wacht ik alleen nog op het moment dat dit shirt extra cool gaat worden tijdens het rijden.


42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven